Äkta italiensk mat i Gamla stan

I Stockholms äldsta stadsdel Gamla stan hittar du Michelangelo, en trattoria som tar dig hela vägen till Italien. I våra K-märkta lokaler med anor från 1500-talet kan du slå dig ner bland röd-och-vit-rutiga dukar, bevarade tegelväggar, vackra valv och dekorationer, levande ljus och skön musik. Här får du känslan av att vara i Italien – mitt i Stockholm.

Det bästa från det italienska köket

På menyn har vi samlat det bästa från det italienska köket – både klassiker och nya spännande smakupplevelser. Du kan njuta av stenugnsbakad pizza, klassisk pasta, antipasti och andra italienska rätter. Dessutom serverar vi både kött- och fiskrätter på italienskt vis. Allt är lagat från grunden med bra råvaror och kärlek i vårt kök. Även dryckesmenyn hämtar givetvis inspiration från Italien.

Välkommen till Michelangelo!

Ha ert julbord hos oss

Våra vackra lokaler är som gjorda för att avnjuta ett julbord med familjen eller företaget. Här bjuds ni på ett traditionellt julbord med stora delar italienska inslag och trevlig stämning.

Större sällskap har dessutom möjlighet att hyra nedervåningen för ett privat julbord. Ni sitter då helt avskilt med egen bar, toalett, garderob och musikanläggning.

Mer info och priser om julbordet

Pizza med Roy Nader

Vi är glada att kunna presentera det senaste tillskottet på vår pizzameny: Roy Naders pizza. Precis som våra andra pizzor är den tunn och stenugnsbakad med toppings i högsta kvalitet, men med Roys speciella touch som extra ingrediens.

Roy Nader är känd för sin medverkan i Sveriges Mästerkock där han glänste med sin matlagningskonst. Vi välkomnar honom till Michelangelo och ser fram emot att servera Gamla stans godaste pizza!

För både små och stora sällskap

Hos oss kan du äta en mysig middag med din partner, familjen eller kompisgänget. Men vi kan också ta emot större sällskap.

Vill ni sitta avskilt har vi våra exklusiva valv som passar både små och stora grupper. Förutom privata middagar så är våra valv även väl lämpade för privata möten och events för upp till 80 personer.

Se våra förslag på trerättersmenyer för större sällskap nedan. Vi kan även erbjuda en italiensk buffé.

Meny 1 Meny 2 Meny 3 Buffé

Meny

På vår meny hittar du både Michelangelos klassiker och nya spännande italienska smakupplevelser. Här finns något för alla – pizza, pasta, antipasti och annan italiensk mat. Dessutom har vi både kött- och fiskrätter, självklart tillagade på italienskt vis.

À la carte meny

 

@michelangelo.nu

 

Instagram has returned invalid data.

Hitta till Michelangelo

Michelangelo ligger på Västerlånggatan i hjärtat av Gamla Stan. Följ bara Västerlånggatan så kan du inte missa oss.

Västerlånggatan 62
111 29 Stockholm
08-21 50 99
info@michelangelo.nu